Utan land

Att riva av en vecka sådär på ett naffs

Som nämnt var måndag vår söndag. Tisdag blev således måndag. Då går man på träning! Duktig tjej. Enda dåliga var ju att varenda jävel i närheten av Majorstua hade bestämt sig för att förverkliga något jävla nyårslöfte. Kö till allt! Efter 45 min på skitmaskiner lyckades jag äntligen få ett löpband. Drog 3 km på 18 min. Inte fantastiskt. Inte särskilt häpnadsväckande. Men stabilt. Trodde dekadensen sista tiden skulle tagit lite löpsteg av mig men det kändes ok. När resandet är över (Karlstad imorn – jihoo) och rutiner på plats ska vi köra igen!

För att bättra på uppförsbacken lite vart onsdagen öldag. Gott! Hamnade på samma bruna pub som sist med två från jobbet, men nu fick även de respektive träffas. Skoj! Synd bara att jag inte kan ljuga mer om att Mattias är otroligt kortväxt, väldigt radikal (en raddis) eller heter Mattis.

Detta betyder då att torsdag har vart en lååång dag. Så trött så trött nu. Så mycket att göra (högsäsong för ekpnomifolk det här) och helt slut. Så helgen blir rekreation! Packade promenadskor istället för pumps och träningsbyxa istället för klänning. En blecka kan jag skippa!

20120105-212255.jpg

Btw. Nu känns det som att veckan är slut. Precis som att det känns som det är mars snart. Och då är det vår. Typ sommar. Plötsligt är det höst igen och innan vi vet ordet av är det jul igen. Galet

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: