Utan land

Skyltdockornas proportioner i Honduras

Det har gäckat mig ett väldigt bra tag att jag fortfarande inte gjort färdigt fotoböckerna från Äventyret. Har en på Ecuador och en på Panama, Nicaragua och Costa Rica. Saknar två (en Argentina, Bolivia och Peru samt en Honduras, Guatemala och Mexico), som gärna borde vara i samma format. Tyvärr verkar den brittiska sidan som jag fått de två andra från inte vilja skicka den tredje (som jag menar ska vara beställd och betald men specifikationen är så jävla dålig på orderbekräftelserna). Det tog det roliga ur detta ett tag, men nu är jag snart uppe på hästen igen.

En bra sak är att jag har kvar mapparna med bilderna som är utvalda. ”Slipper” nöjet med att gå igenom alla igen. Det finns en del guldkorn som kanske inte riktigt är helt optimala för fotobok, men som framkallar mycket minnen. Tänk! I sex månader levde vi för dagen, i nuet och med nyfikenhet. Jag saknar det!

Något jag inte saknar är skyltdockornas proportioner i Honduras. I ett valfritt skyltfönster i Tegucigalpa kunde det se ut som på bilden nedanför. Precis vad som stimulerar min köplusta!

2 kommentarer

  • qjcmdks

    When someone writes an article he/she maintains the idea of a user in his/her mind that how a user can understand it. So that’s why this article is outstdanding. Thanks!|

  • mdwpgzjc

    Your style is so unique compared to other people I’ve read stuff from. Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just bookmark this site.|

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: