Utan land

All of which are American dreams

martin, beloved martin. han har gjort det igen. gett ord till något jag känner, men inte egentligen haft förråd att presentera.

det är väldigt enkelt att tala utifrån erfarenhet, men det är farligt att dra det så långt som till sanning. ta det gärna som goda och motiverande exempel (vi behöver absolut dom!), men akta dig noga för att göra det till en universell sanning.

“Men problemet är ju när man tror att alla ska lyckas, bara för att man själv gjorde det. Precis som Skugge eller Blondinbella – två vinnare som tar sig själva som exempel för att visa att det går om man bara vill.

Det gömmer inte bara en tilltro till individen,utan också ett undermedvetet förakt och skuldbeläggande av dem som inte når fram. The american dream.”

Lämna ett svar

%d