Peru,  Utan land

en arequipa: vulkanstaden!

har ar alla hus laga, for det ar ganska vanligt med jordbavningar (och alla hus ar byggda i vit vulkansten!). en super, superfin stad – med ett galet vackert torg. klicka pa lanken nederst!

vi kom hit pa ett klassiskt snabbt beslut. vi skulle fran copacabana (bolivia) till puno (peru), men pa bussen bestamde vi att aka vidare direkt. hangde pa ett gang australiensare och fick 5 h extra pa bussturen (en krock pa vagen, och enligt lonely planet ar det varsta vagen i den har delen av sydamerika – bra dar!). nar vi val kom fram (3 AM) delade vi rum med den ena (han jobbar som doktorn kan komma! pa riktigt! han ar sjukskoterska pa ett flygplan! det ar ball).

sa nu ska vi nosa reda pa basta sattet att ta oss vidare till colca canyon (djupaste i hela varlden – dubbelt sa djup som grand canyon!).

nu ska vi njuta av att vara i en stad med snabb internetuppkoppling, mycket bra hang (valdigt mycket fina restauranger verkar det som) och forhoppningsvis en god drink!

lite senare: wiho! de har starbucks här! med wifi! som att vara i civilisationen :)

och jag fick alla engelsktalande att skratta med (läs: åt) Mattias när vi tog bussen från puno. ”I’m with stupid!” kläckte jag när han velande sprang runt bland upptagna säten o inte hittade vårs platser. söt!

http://www.google.se/images?hl=es&source=imghp&biw=1280&bih=834&q=arequipa&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=

http://www.google.se/images?hl=es&gbv=2&tbs=isch:1&&sa=X&ei=dUFITdWKEYaKlwe6mpyqBA&ved=0CDEQBSgA&q=colca+canyon&spell=1&biw=1280&bih=834

En kommentar

  • Poppo

    Jag såg ryggen på er på skajp!!! Satt och pratade med syster. Av bilderna att döma har ni det väldigt vackert som minst! Påminner lite om utsikten i latorps… Hepp!

Lämna ett svar

Upptäck mer från

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa