Utan land

En lördagförmiddag helt i min smak

Jag tänker inte konstatera det uppenbara, att det är svinkallt. Vi bor där vi bor. Då blir det kallt, varje vinter. Surprise!

Däremot tänker jag fortsätta tjata om lördag förmiddag som den bästa tiden i mitt liv (i vardagen, med dansk “det skulle bli den bästa sommaren i hela våra liv”). Har legat och dragit mig med Wordfeud i sängen till karln vakna. Eftersom han jobbar några veckor natt igen är det lyx. Sen, smyga upp och göra frukost. Sitta uppkurad med te (fortfarande liite kvar av bästa Arvika-teet), macka vik ägg – samt en god bok. Haha.

Ingen stress. Enda beslutet jag ska ta är om dagens motion ska vara inne eller utomhus. Sen ska vi göra i ordning lägan för visning igen (hade en igår, så det var en perfekt anledning att få hänga hos Jenn och Niko och Simone en vända – fina ni!) och smita ut på fotboll.

Glad nyhet: vi fick lägenheten! Så nu flyttar vi ut lite från centrum för första gången. Spännande. Mattias tjänar en timme om dagen i pendling och jag.. Får nära till nordmarka. Köpa längdskidor kanske?

Dålig nyhet: nya lägenheten får vi redan 15:e. Dubbel hyra. Ut med massa pengar i deposition, innan vi fått tillbaka det vi stoppat in i denna. Blir knapert.. En stund.

20120204-095304.jpg

20120204-095310.jpg

Igår gjorde jag paj efter På Spåret. Bara för att få äta vaniljsåsen. Och för att hallonen var skitbilliga.

20120204-095408.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: