Utan land

Att bli lurad av regnet

Det här molnet har hängt tungt i horisonten hela dagen. Vaknade efter tio timmars sömn och kunde liksom inte bestämma mig om det var fantastiskt hänga i park väder eller dåligt gå att jobba väder.

20120715-153644.jpg
Obeslutsamheten resulterade i mycket annat produktivt. Har epillerat benen för första gången, mycket spännande. Gjorde såklart ont, men var ändå så att man inte kunde låta bli att fortsätta. Har en liten liten fetisch på att dra ut hårstrån, och att få göra det med en rasslande maskin var typ glädje. Hoppas håren som växer ut nu blir mjuka fjun. Då ska jag aldrig mer raka (om man inte ska vara asfin någon gång).

20120715-153947.jpg
Sen fortsatte jag inneprojektet med att klippa alla naglar, ta bort slitet lack, damma och skrubba golv och ansikte. Åt två frukostar och bekantade mig med två nya serier (how to make it in America fastnade direkt!!). Så jävla go dag.

Det som inte är så gött är att nu när jag lagom började bli rastlös och vill ut, ja då börjar det regna. Typiskt. Får ägna mig åt att lära mig åka longboard i hallen.

20120715-154626.jpg
Ps. Vart lär man sig åka annars? En tom parkering? Kan ju knappt cykla i stan så att vingla runt på en bräda är det inte snack om.. Men fränt att kunna mer än att åka ett par meter i hallen (även om det såklart är ascooolt för en tant!).

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: