Trams

Själv är bästa fotograf, eller?

Hur egocentriskt det än må låta håller jag med vissa om att det är alldeles för få Beccus-bilder. Det är alltid trevligt att ha fina bilder på sig själv på spännande platser och i nya miljöer, men det råder det verkligen brist på.

Andra människor, vackra vyer och många maträtter tar vi bilder av, men sällan av oss själva. Bättring!

Jag har en fotograferande sambo som helt saknar känsla för att ta bra bilder på mig och han bär stor skuld i denna oerhörda sorg. Dock är det verkligen inte hela sanningen (och det finns många andra goda kvaliteter hos honom). Vi är dåliga på att posera framför statyer och fotografera oss kramandes på stranden eller rullandes i sanden. Somliga resenärer lägger oerhört med tid på att få till den perfekta kasta-med-håret-i-vattnet-bilden eller håll-en-jättestor-sak-mellan-fingrarna-på-långt-avstånd-bilden. Vi ingår tyvärr inte i den kategorin.

På sin höjd lyfter jag den lille kameran (aldrig den ordentliga) och tar ett självporträtt på måfå. Oftast med bättre resultat än om jag bett kärleken om hjälp. Länge leve selfies! Eller?

Ovan: selfie. Nedan: ett exempel på en bild jag på uppmaning fått Mattis att ta.
Ovan: selfie. Nedan: ett exempel på en bild jag på uppmaning fått Mattis att ta. 

Ps. På semester är det okej att håna sin sambo och att ha tonade fjortisglas i glajjorna.

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: